Winkelnieuws

Winkelnieuws

Op deze pagina vind je diverse informatie over CroCoCrafts. Bijvoorbeeld tips en trucs van wat je kunt doen in de webshop... of informatie over de projecten waar CroCoCrafts mee bezig is...

Fimoklei nog goedkoper bestellen...

Als je je Fimo-klei nog goedkoper wilt, kun je die bestellen via onze zusterwebshop fimowinkel.be.  Fimowinkel.be is gespecialeerd in alles wat met polymeerklei te maken heeft tegen de beste prijs. Fimowinkel.be is een onderdeel van CroCoCrafts en natuurlijk krijg je op de bestellingen in Fimowinkel.be dezelfde goede service die je krijgt in de CroCoCrafts-webshop. Als je een bestelling doet via fimowinkel.be en je wil ook nog enkele zaken bestellen in de CroCoCrafts-webshop, kun je deze bestellingen combineren en slechts één keer verzendingskosten beta..

Lees meer... door in Informatie, Winkelnieuws .

De nieuwe webshop : CroCoCrafts 2.0

Enkele nieuwigheden van de vernieuwde webshop : - Verlanglijstje : als je een product ziet dat je leuk vindt, kan je op het hartje klikken en wordt dit product toegevoegd aan je verlanglijstje. - Het winkelmandje wordt bewaard. Als je bvb op je GSM enkele producten in je mandje gelegd hebt, kun je dit mandje overnemen op je PC. - De laatste nieuwe producten kan je nu onmiddellijk zien op de startpagina. ... Deze nieuwigheden werken natuurlijk enkel als je ingelogd bent. Test ook zeker eens de live-zoek-functie! We hebben de klantengegevens van de oude webshop niet overge..

Lees meer... door in Winkelnieuws, Informatie .

Nieuwe klant.

Een account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Verder

Terugkerende klant.